Skriv in din sökning här

Musik i sommarkväll

Datum: 01 aug 19:00

I denna ljuva blåsartid

Nye kyrka kl 19.00

Brassmusik framförd av 4 studenter från Småland. Det kommer bjudas på en härlig blandning av bl.a. Klassisk musik, visor och filmmusik.

Joel Bågesund, kornett

Född och uppväxt i Eksjö. Har studerat på musikhögskolan i Iggesund samt på Södra Vätterbygdens Folkhögskaol. Bosatt i i Malmö, där han studerar till arkitekt. Spelar främst i Malmö Brassband.

Rebecca Herkel, trumpet

Är uppväxt utanför Nässjö i vallstorp men är numera bosatt i Malmö.Går på musiklärarutbildningen där. Det senaste året har hon haft studieuppehåll ochbl.a vikarierat som brasspedagog samt spelat i Malmö Brassband och Göta Brassband.

Emilia Herkel, valthorn

Syster till Rebecca och går just nu sitt andra och sista år på musiklinjen på Lunnevada Folkhögskola med valthorn som huvudinstrument. Hon har spelat med flera olika orkestrar runt om i Östergötland, Småland, Stockholm och Västerås.

Robert Karlsson, Trombon

Kommer från Russnäs utanför Eksjö. Bor tillsammans med Rebecca i Malmö. Har avlagt kandidatexamen på musikerutbildningen på Musikhögskolan i Malmö och har påbörjat mastersprogrammet. Har vid flera tillfällen vikarierat i Marinens Musikkår, en av Sveriges professionella militärorkestrar.