Skriv in din sökning här

Pia Hedström

Pia Hedström

1. Hur länge har du bott i Näshults socken, var bodde du innan?
Jag är född i Stockholm och har bott där i hela mitt liv med ett avbrott för Paris under några år på 80-talet.

2. Varför valde du att flytta hit /bo här?
Näshult är en rätt ny bekantskap för mig. Jag kom hit första gången år 2003 då Thomas (Hedström) tog hit mig på vår andra dejt. Pragmatisk som han är så tänkte han så här: Om hon inte tycker om att vara i Kullebo/Nässja så är det lika bra att lägga ner direkt. Med andra ord var det väldigt viktigt för Thomas att jag skulle tycka om att vara här och det gjorde jag som tur var.
Vi försöker åka ner så ofta vi kan, men det måste vara en lite längre ledighet. Nu stundar påsken och då kommer vi. Sommarsemestern är given, då är vi alltid på Kullebo/Nässja. Eftersom vi är här så pass ofta har vi lärt känna, inte bara våra närmaste grannar, utan även andra familjer som bor i närheten. Det är trevligt!

3. Vad är det bästa med att bo här?
Det är den totala motsatsen till Stockholm, det är det bästa. Det är fullständig avkopplande, inga människor omkring en hela tiden, det är tyst, man hör vindens sus i träden och lommens nästan ödsliga läte på kvällarna när man gått och lagt sig. Luften är hög och ren och man ser stjärnorna på himlen. Man är nära naturen och det är väldigt annorlunda mot min vardag i Stockholm.

4. Vad arbetar/har du arbetat med?
Jag är chefsjurist på ett bolag.

5. Vad gör du på fritiden?
Vi skjutsar vår dotter Agnes till olika aktiviteter, uträttar ärenden, hälsar på släkt och försöker hinna med att träna och att träffa vänner. I värsta fall jobbar jag lite.

6. Är du engagerad i några föreningar?
Nej

7. Hur vill du att framtiden ska se ut i Näshults socken?
Det får gärna vara som det är nu.

8. Har du några förslag på hur socknen kan förbättras?
Det har jag aldrig funderat på.

9. Vad tycker du om Näshults hemsida? Är det något du saknar på hemsidan?
Ärligt talat har jag inte varit inne många gånger på hemsidan men de gånger jag varit där har jag hittat det jag sökt efter. Så den är helt okej för mig.

10. Vem tycker du ska presenteras nästa gång?