Skriv in din sökning här

Pernilla Hagström

1. Hur länge har du bott i Näshults socken, var bodde du innan?
Jag har bott i Horseryd sedan 2008 och innan bodde jag och mina då två barn Thim och Albin i Åseda. Jag är född i Linköping men flyttade till småland när jag var tre år.

2. Varför valde du att flytta hit /bo här?
Jag träffade Per Johansson och vi skulle ta över hans familjegård. Detta var inget svårt val då jag älskar att bo på landet

3. Vad är det bästa med att bo här?
Det är lugnt och skönt och väldigt lätt att koppla av trots att vi bor på en gård där det finns 1000 saker att göra. Jag älskar närheten till naturen och sjön som ligger nära framför allt.

4. Vad arbetar/har du arbetat med?
Just nu arbetar jag som idrottslärare/specialpedagog på Prolympia Virserum. Innan jag blev mammaledig med Vera så arbetade jag som speciallärare på en avdelning som hette Navigatorn på Åseda skolan.

5. Vad gör du på fritiden?
Jag försöker hinna med mina barn först och främst. Då jag har tre stycken numera så finns det alltid att göra. Jag hjälper även Per med hans företag och nu är vi snart på gång att starta en gårdsbutik med lite inredning tillsammans med kött.Försöker att få lite tid till träning varje vecka, jag älskar att ta långpromenader.

6. Är du engagerad i några föreningar?
Jag sitter i föräldrastyrelsen inom högstadiet på Åsedaskolan och jag är även med i Näshults damklubb och hjälper till.

7. Hur vill du att framtiden ska se ut i Näshults socken? 
Jag tycker att vi ska vara rädda om vår fantastiska natur och jag ser gärna att det flyttar fler barnfamiljer hit. Jag upplever att det är fin sammanhållning i bygden och den tycker jag att vi ska kämpa för att behålla.

8. Har du några förslag på hur socknen kan förbättras?
Tyvärr inte något som kommer upp i huvudet när jag skriver det här.

9. Vad tycker du om Näshults hemsida? Är det något du saknar på hemsidan?
Den är väldigt bra. 

10. Vem tycker du ska presenteras nästa gång?