Skriv in din sökning här

Lotta Nyström

Lotta Nyström

1. Hur länge har du bott i Näshults socken, var bodde du innan?
Jag flyttade hit 1996. Jag är född och uppväxt i Jönköping men mina föräldrar byggde hus och flyttade till Vetlanda när jag var tre år.

2. Varför valde du att flytta hit /bo här?
Man kan väl säga att det var kärleken till min man som gjorde att jag flyttade hit. Visste faktiskt inte var Näshult låg innan jag träffade honom?. Inget jag ångrar!!

3. Vad är det bästa med att bo här?
Lugnet.

4. Vad arbetar/har du arbetat med?
Jag har haft en del arbeten. Jag började jobba på Hasses gatukök 1996 och därefter har jag provat på skoförsäljare, charken på Maxi och aluminiumarbete på Näshults Mekaniska. För tillfället arbetar jag på Svea Ekonomi sen 2006, men vi får se vad jag vill bli när jag blir stor!

5. Vad gör du på fritiden?
Fritid och fritid... tycker inte att timmarna räcker till riktigt efter dagishämtning, matlagning, städning men jag tycker att det är väldigt avkopplande att ta med svampkorgen och gå ut i skogen. Problemet just nu är väl att frysen är proppfull med skogens guld (tur det är vinter)

6. Är du engagerad i några föreningar? 
För tillfället är jag bara med i NIF´s damklubb

7. Hur vill du att framtiden ska se ut i Näshults socken?
Framförallt önskar jag att affären och dagis finns kvar. En viktig del för framtiden är också att våra idrottsverksamheter såsom fotbollen, allaktivitetshuset och ridklubben fortsätter för våra ungdomars skull.

8. Har du några förslag på hur socknen kan förbättra? 
Framför allt tycker jag att vi tillsammans måste göra nåt åt hur man skall få ner hastigheten på våra vägar i byn och runtomkring. Farthinder?

9. Vad tycker du om Näshults hemsida? Är det något du saknar på hemsidan?
Tycker den är alldeles lysande och väldigt uppdaterad. Fortsätt men ett gott arbete.

10. Vem tycker du ska presenteras nästa gång?