Skriv in din sökning här

Karin Lennartsson

Karin Lennartsson

1. Hur länge har du bott i Näshults socken, var bodde du innan?
Jag är född och uppvuxen i Näshult. Under gymnasietiden flyttade jag mina saker till ett inackorderingsrum i Växjö, tanken var att jag skulle bo där men var för det mesta hemma hos mamma och pappa! Efter det flyttade jag till en ungdomslägenhet där jag bodde själv två år innan Mattias flyttade in!

2. Varför valde du att flytta hit /bo här?
Vi köpte min farfars hus nere vid kyrkan år 2004 i januari av min lillebror, som då skulle flytta till Åseda. Intill huset finns stall med 6 boxar, perfekt för mig. Det finns ju en liten verkstad där Albin och Mattias kan hålla på med sina leksaker.

3. Vad är det bästa med att bo här? 
Näshult är en ganska unik by tror jag, alla kan umgås med alla oavsett ålder, ett exempel är väl bastun. Här finns det  mesta man behöver!

4. Vad arbetar/har du arbetat med? 
Har precis fått jobb på ekonomiavdelningen på EvoBus i Vetlanda. Tidigare var jag på Melam AB i 11 år men det skulle läggas ner och vi blev alla uppsagda.

5. Vad gör du på fritiden?
Jag försöker hinna med att rida min häst, ska också försöka hinna träna inför tjejklassikern, men det är inte lika roligt! Det var ju bara en dum vadslagning en lördagskväll, men har man gett sig in i leken?. 

Annars åker hela familjen slalom, och i år kan man ju inte klaga på snön! Till våren blir det kanske även lite cross och jeepkörning, men det är mest som åskådare och en livrädd crossmamma!

6. Är du engagerad i några föreningar?
Jag är med i Bygdegårdsföreningen och i Näshults Ridsällskap, vilket räcker för min del då jag har svårt att säga nej! Men det ska jag bli bättre på, ett annat år! Håll utkik på hemsidan efter den 6 juni då det blir Pay and Jump på vår fina ridbana!

7. Hur vill du att framtiden ska se ut i Näshults socken?
Fortsätta att kämpa för vår lilla by Näshult, lägga kraft på det man brinner för och inte bara för att man måste! Tror att det finns människor i byn som har mycket att tillföra men glöms bort! 

Ni som är lite yngre ta för er, inte för att jag är gammal?..

8. Har du några förslag på hur socknen kan förbättras?
Varför inte ett byalag, i varje by i stället för sockenrådet?! Det tror jag skulle vara bra för båda byarna i socknen! Uppfräschning av badplatsen.

9. Vad tycker du om Näshults hemsida? Är det något du saknar på hemsidan?
En gäst bok eller en kalender! 

10. Vem tycker du ska presenteras nästa gång?