Skriv in din sökning här

Anton Karlsson

Anton Karlsson

1. Hur länge har du bott i Näshults socken, var bodde du innan?
Jag är uppvuxen i Näshult och bodde här fram till 2015 då jag flyttade till Växjö för att börja studera. Efter jobb och studier i Växjö valde jag och min sambo att flytta tillbaka till Näshult sommaren 2020. 

2. Varför valde du att flytta hit/bo här?
Det blev en ledig lägenhet i ungdomsbostäderna och då kände jag och min sambo Sara för att testa att bosätta oss här. Vi har funderat var vi vill bo i framtiden och såg detta som en chans att testa på Näshult. Lägenhet är verkligen superfin och vi uppskattar jobbet Bo Ung la ner på att renovera innan vi flyttade in! Det är även närmare till våra familjer vilket vi såg som en stor fördel med att flytta hit. 

3. Vad är det bästa med att bo här?

Lugnet och närheten till familjen. Gillar hur årstiderna styr vilka aktiviteter som kan utföras. Uppskattade nu under vintern att ta mig ut och fiska samt att motionera i fina skidspår. På sommaren gillar jag att ta mig ner till sjön och bada. 

4. Vad arbetar/har du arbetat med?
Jag studerar till förskollärare i Oskarshamn. Försöker vid sidan om att jobba lite extra på ett lager. 

5. Vad gör du på fritiden?
På fritiden uppskattar jag att kolla på fotboll. Följer det mesta som går att se framför tv:n. Gillar att ta mig ut och promenera, spela golf samt spela tv-spel. Att umgås med familjen är även det något jag uppskattar att göra på fritiden. 

6. Är du engagerad i några föreningar?
Nej det är jag inte.

7. Hur vill du att framtiden ska se ut i Näshults socken?
Tycker att det är en väldigt fin och trygg plats att bo på. Trevligt med bebodda hus som inte står tomma stora delar av året. 

8. Har du några förslag på hur socknen kan förbättras?
Jag hade uppskattat ett elljusspår. 

9. Vad tycker du om Näshults hemsida? Är det något du saknar på hemsidan?
Jag tycker den fyller sin funktion. 

10. Vem tycker du ska presenteras nästa gång?