Skriv in din sökning här

Anneli Ahnstedt

Anneli Ahnstedt

Hur länge har du bott i bygden? (Var bodde du innan?)
Jag är född i Landsbro och uppvuxen där. Efter gymnasiet började jag jobba på Sapa lackeringen, då flyttade jag till Vetlanda. 1995 flyttade jag hit i det lilla huset på gården. Vi började renovera det stora huset 2000 och sedan flyttade vi in där.

2. Varför valde du att flytta/bo här?
Jag träffade Joackim och då flyttade jag hit. Han bodde redan här. Gården är en gammal släktgård.

3. Vad är det bästa här?
Jag tycker det är fritt här. Vi har stor trädgård som barnen kan leker i och vägen ligger inte för nära huset. Sedan finns det ju möjligheter om jag och Lovisa till exempel vill skaffa häst. 

4. Vad gör du på fritiden?
Jag omgås med min familj. Jag får skjutsar barnen. Simon och Viktor spelar fotboll i Näshults IF. Och sedan får man skjutsar dem till kompisar när man bor så här. Jag springar och cyklar med barnen ibland. Jag är också intressad av inredning. Minst en gång om månaden åker jag till Ikea. Jag gillar att shoppa. Sedan är det alltid skönt att komma hem.

5. Är du aktiv i några föreningar?
Nej inte direkt. Hela familjen är medlem i NIF. Jag var med i styrelsen för dagiset Lyckan.

6. Hur ofta är du inne på Näshults hemsida?
Det är inte ofta men det ska bli mer.

7. Hur vill du att framtiden ska se ut i Näshults socken?
Jag vill att skolan ska vara kvar. Den ska byggas upp snarast möjligt. Affären och verkstaden får vara kvar. Och att det blir mer permanentboende i Hultanäs.

8. Har du några idéer vad Sockenrådet kan arbeta med?
Egentligen vet jag inte riktigt vad dem pysslar med. Inte ens vem som är med där. Men de kan se till att skolan ska finnas kvar. De ska propagera för att folk flytta hit, helst barnfamiljer.

Tack Annelie! Till vem överlämnar du staffettpinnen?