Skriv in din sökning här

Anna Lindell

Anna Lindell

1. Hur länge har du bott i Näshults socken, var bodde du innan?
Vi har bott i Näshult sedan 1997. Då hyrde vi Haddarps Södergård, när vi sedan ville ha något eget blev beslutet att bygga nytt. Sedan 2006 bor vi på Ekebo. Jag är uppvuxen i Nye men har också bott en sväng i Åseda och Vetlanda.

2. Varför valde du att flytta hit /bo här?
Bobby spelade fotboll i Näshult och jag arbetade under några år i Britt-Maries Lanthandel. Vi kände båda att vi trivdes här och vill flytta hit.

3. Vad är det bästa med att bo här?
Gemenskapen, naturen och närheten till familj och vänner

4. Vad arbetar/har du arbetat med?
Jag arbetar som kriminalpolis/barnförhörsledare på Brott i Nära Relation på Höglandet sedan 2010. Dessförinnan arbetade jag som hundförare på polisen i Växjö.

5. Vad gör du på fritiden?
En blandning av mångt och mycket. Familj, träning, hästen (som står uppstallad hos pappa i Klemetssjögle), fotbollsmatcher som ska ses och trädgård som ska göras klart. (men inte hinns med)

6. Är du engagerad i några föreningar? 
Är en av initiativtagarna och arrangörerna till Byaloppet som just gått av stapeln för andra gången. Vi är mycket nöjda med dagen och hoppas kunna se en ökning av antalet deltagare till nästa år. Det ska vara en rolig dag för alla oavsett om man tävlar, är funktionär eller är publik.
Jag var tidigare engagerad i NF09 men nu nöjer jag mig med att få ihop ett gäng för cirkelträning på söndagarna.

7. Hur vill du att framtiden ska se ut i Näshults socken?
Jag vill se en levande landsbygd i alla former där både närings- och föreningsliv fortsätter och utvecklas. Det gör vår socken attraktiv för både permanentboende och sommargäster 

8. Har du några förslag på hur socknen kan förbättras? 

Det finns alltid utrymme för förändring och förbättring. Önskvärt vore om kollektivtrafiken utökas. Under sommaren har det inte gått några bussar alls

9. Vad tycker du om Näshults hemsida? Är det något du saknar på hemsidan?
Jag tycker hemsidan är bra

10. Vem tycker du ska presenteras nästa gång?