Skriv in din sökning här

 Angelika Kleinert, St. Hillhult

Angelika Kleinert, St. Hillhult

 

1. Hur länge har du bott i Näshults socken, var bodde du innan?
Jag och min familj har bott här i St. Hillhult i 8 år. Innan så bodde vi i södra Tyskland (Bayern) utanför München i en liten by med 100 personer.

2. Varför valde du att flytta hit /bo här?
Jag, min man och våra kompisar tyckte att Sverige är ett väldigt vackert land. Med den fina naturen och i Näshults trakten hittade vi vårt underbara hus som vi blev kära i.

3. Vad är det bästa med att bo här?
 Att man bara kan gå ut på en fin promenad, njuta av det fina vädret i sin alldeles egna trädgård och tystnaden är guld värd.

4. Vad arbetar/har du arbetat med?
Jag jobbar som sjuksköterska i Eksjö på deltid och har öppnat mitt lill spa (Angelikas lilla spa) i Åseda, där jag gör fotvård, massage mm. Jag trivs väldigt bra där. “Genom mina behandlingar vill jag förmedla samma känsla som man får från naturen -lugn och avslappning och att bara få vara som man vill”.

5. Vad gör du på fritiden?
Jag njuter av de fina stunder jag har tillsammans med min familj och våra djur. Jag håller dessutom koll på min hälsa genom att äta ekologisk, vegetarisk och röra mig mycket ute i naturen.

6. Är du engagerad i några föreningar?

7. Hur vill du att framtiden ska se ut i Näshults socken?

Näshult är en väldigt fin och trevlig liten by och jag tycker att detta kan fortsätta så som det är, att alla känner sig välkomna.

8. Har du några förslag på hur socknen kan förbättras?

9. Vad tycker du om Näshults hemsida? Är det något du saknar på hemsidan?

10. Vem tycker du ska presenteras nästa gång?