Skriv in din sökning här

Angelika Kleinert

Angelika Kleinert

1. Hur länge har du bott i Näshults socken, var bodde du innan?
Jag har bott här med min familj i tre år. Jag är född och uppväxt i Meißen. Där finns det fina och dyra Meißner porcellin. 1991 flyttade vi till Bayern i en liten by södra om München. Där bodde vi i 19 år.

2. Varför valde du att flytta hit/bo här?
Sverige är ett land som utstrålar fint och lugnt. Barnen får vara barn utan stress i skolan. Naturen med alla sina djur och växter är unika här. Näshult har sin särskilda charm. Här finns allt vad ett hjärta behöver.

3. Vad är det bästa med att bo här?
Naturen, att det är lugnt och människorna är det bästa här.

4. Vad arbetar/har du arbetat med?
Tidigare har jag jobbat som sjuksköterska och utbildade mig sen till ansiksbehandling, medicinsk fotvård och massör. Idag arbetar jag med medicinsk fotvård och massage och gör hembesök. I augusti förra året började jag en utbildning som friskvårdpedagog som jag är klar med den 8 juni.

5. Vad gör du på fritiden?
Går ut i naturen och plockar svamp och bär. Plockar örter för te, sallad och kryddsmör. Med dessa örter gör jag blomsalt med rosenblad och ringblommor och örtsalt med maskroser och det är det jag hinner. Jag tycker om naturen och allt vad naturen ger oss.

6. Är du engagerad i några föreningar?
Nej,det är jag inte. Inte än iallafall.

7. Hur vill du att framtiden ska se ut i Näshults socken?
Man kan bygga ett SPA område och satsa mer på saker och ting.

8. Har du några förslag på hur socknen kan förbättras?
Nej!

9. Vad tycker du om Näshults hemsida? Är det något du saknar på hemsidan?
Hemsidan är jätte bra. Det är ingenting som saknas. Jag tycker att det är bra att hemsidan finns i tre olika språk, för att det är bra för att det finns så många turister. 

10. Vem tycker du ska presenteras nästa gång?