Skriv in din sökning här

Malin Karlsson

Malin Karlsson

1. Hur länge har du bott i Näshults socken, var bodde du innan?
Jag har bott i Näshult i ca 13 år.Innan dess bodde jag i Stockholm.Som barn bodde jag i ett hus i Älvsjö (söder om Stockholm) tillsammans med min mamma,pappa och mina två bröder.När jag var 19 år flyttade jag till en lägenhet i segeltorp. År 2001 flyttade jag ner till Näshult och flyttade in hos Anders Lennartsson som då bodde i en av ungdomslägenheterna.På hösten 2002 köpte vi Margaretha Carlssons hus i Näshult.Där bor vi nu med våra två barn.

 

2. Varför valde du att flytta hit /bo här?
Det var kärleken som tog mig hit.År 2000 kom jag till Näshult av en slump.Jag var med på en 30 års fest i bygdegården och fick Anders som bordskavaljer.Anders och jag fortsatte att träffas.Efter ett års pendlande mellan Stockholm och Näshult,ville jag flytta hit.


3. Vad är det bästa med att bo här?
Otroligt härliga människor och en fantastisk miljö.

 

4. Vad arbetar/har du arbetat med?
Jag arbetar på dagiset i Näshult.Har arbetat med barn i ca 7 år.Jag är utbildad underskötrska och mentalskötare.Har tidigare arbetat som personlig assistent och inom äldreomsorgen.Jag har även provat på skoaffär och dagligvaruhandel.


5. Vad gör du på fritiden?
Jag fixar gärna med vårat hus och trädgård.Jag tycker om att pyssla och måla.Åker gärna till Strömstad på västkusten och till stockholms skärgård,där jag tillbringat mycket av min tid som barn.


6. Är du engagerad i några föreningar?
Nej.


7. Hur vill du att framtiden ska se ut i Näshults socken?
Som den gör idag.Hoppas Näshults Butik finns kvar med allt vad den har tillfört byn.


8. Har du några förslag på hur socknen kan förbättras?
Inte som jag kan komma på.


9. Vad tycker du om Näshults hemsida? Är det något du saknar på hemsidan?
Jag tycker den är bra.


10. Vem tycker du ska presenteras nästa gång?