Byaloppet! OBS Ändrad starttid!

Datum: 12 aug 12:00

Kom och var med i sommarens stora familjefest lördagen den 12 augusti 2017 med start kl 12. Hämtning av startpaket kl 10-11 vid Näshults IP. Testa dina gränser, utmana dina vänner och överträffa dig själv. Byaloppet passar både för vardagsmotionären och för den vältränade.

Loppet är en triathlon som startar med simning i Näshult, fortsätter med cykling till Stenberga och som avslutas med löpning i Stenberga. Du som inte orkar springa hela sträckan kan självklart gå.

Är ni ett kompisgäng, en familj eller arbetskamrater som vill delta tillsammans så kan ni dela upp sträckorna mellan två eller tre personer. Anmäl er i så fall till Byastafetten.

Allt händer i vacker och kuperad terräng. Sträckorna är uppdelade enligt nedan:

Simning ca 200 m
Cykling 10 km
Löpning ca 4,3 km

Avgiften för att deltaga är 300 kr för vuxen och 150 kr för barn och ungdom upp till 15 år. Byastafetten kostar 300 kr/lag. I detta ingår startavgift, nummerlapp samt deltagande i utlottning av fina priser. Längs vägen kan du också fylla på energi vid våra depå-stopp.


ANMÄLAN
• Hämta och fyll i "Anmälan 2017" på vår hemsida byaloppet.n.nu. Spara och maila dokumentet till
byaloppet@hotmail.com
Sista anmälningsdag är 31/7.

• Betala in deltagaravgiften på bg 591-5475 (Byaloppet). Glöm inte att uppge ditt namn vid betalning. Anmälan gäller inte förrän betalning har kommit in till Byaloppet.

• I samband med att ni anmäler er godkänner ni att Byaloppet publicerar ert namn i deltagarlistor inför start och vid mål.


AVGIFTER
Vuxen 300 kr
Junior (-15 år) 150 kr
Stafett 300 kr/lag

Efter anmälan får du all information du behöver för att delta.

Om du inte deltar är du välkommen som publik. Vid målområdet bakom Näverbyn i Stenberga kommer det att finnas information och aktiviteter.


Arrangörer: Anders Lennartsson, Anna Lindell,
Joakim Henriksson, Jonas Liiw, Karin Lennartsson, Ola Svebeck, Sissi Malmqvist, Ulrica Segehem
Medarr: Stenberga ekonomiska förening och Näshults Hembygdsförening.

Kontakt sker bäst via facebook eller mail byaloppet@hotmail.com